Porr Trafik | Tjäna Pengar På Porr

Tjäna pengar på porr

Det finns ett antal sätt att tjäna bra pengar på porr. Jag kommer gå igenom de bästa och lättaste sätten nedan hur du kommer igång att förvandla din porr trafik till en guldgruva. Det handlar om att ansluta dig till de bästa och mest stabila porr affiliate programmen för att göra det möjligt att få en stadig inkomstström där du varje månad får pengar utan att behöva oroa dig för problem.

Välja ut program för att tjäna pengar på porr

Det finns ju hur många program som helst att ansluta sig till för att tjäna pengar vilka är bäst? Jag kommer att presentera några program som vi använt oss av i åratal och som fungerat för oss hela tiden.

Detta är våra topp program för att tjäna pengar på porr:

CashDepartment SMS Porr
Genom att ansluta dig till cashdepartment så kan du börja marknadsföra ett flertal sajter där man tjänar pengar på att folk betalar genom SMS. Genom detta program tjänar vi överlägset bäst på vår porr trafik. Sajter vi promotar är tex. Movies By SMS, Mature SMS Movies, Homemade SMS Movies och resten av deras nichade SMS sajter, FilmViaSMS och den senaste mobila sajten SMSFilm.mobi. Genom alla dessa sajter kan vi täcka in de flesta nicherna och därmed kunna erbjuda alla våra svenska och nordiska surfare porr via sms som funkar otroligt bra i Norden. Och det bästa av allt är att allt samlas på ett konto hos Cashdepartment och betalas ut varje månad!

NastyDollars
Gammal trotjänare som kommer med nya sajter lite då och då och har väldigt bra content som verkar fungera väldigt bra på nordisk trafik.

Adultfriendfinder
Promota Adult Dejting. Dom betalar bra och det är en säljande niche.©PorrTrafik.Com 2008